O nama

DATA-BAK d.o.o se bavi proizvodnjom poboljšivača i gotovih koncentrat – smjesa za pekarsku industriju, a na tržištu je prisutna od 1994.

HACCP sustav uveden je i certificiran 2003 godine. Na taj se način povečala briga o kvaliteti i sigurnosti proizvoda u svim fazama razvoja, proizvodnje i distribucije. Sustav omogućava prepoznavanje svih kritičnih točaka u svakom koraku prizvodnog procesa, te provjeru i nadzor kako bi se opasnosti za zdravstvenu sigurnost svele na najmanju moguću mjeru.

Naša strategija je kontinuirani razvoj novih proizvoda baziranih na domaćim sirovinama, povezujući pri tome nova istraživanja i tehnološka dostignuća.

Pekarski dodaci i koncentrati iz naše proizvodnje rezultat su vlastitog inovativnog rada na obradi žitarica tehnologijom preželatinizacije, tostiranja, prženja i mikrobiološkoj fermentaciji pomoću odabranih sojeva kvasaca i bakterija.

Našim partnerima pekarima nudimo različite tradicionalne i originalne proizvode, dobivene korištenjem prirodnih sirovina visoke kvalitete.

Primjenom naših proizvoda u pekarama zadovoljavaju se svi zahtjevi kupaca, a u suradnji s pekarom kreiramo jedinstven i prepoznatljiv asortiman gotovih pekarskih proizvoda.

Prezentacije proizvoda na terenu te organiziranje promocija i degustacija u prostorijama klijenata, aktivnosti su kojima nastojimo približiti svoje ideje i u svakom trenutku odgovoriti na potrebe naših kupaca.

Naša ponuda obuhvaća:

  • pekarske dodatke
  • pekarske koncentrate
  • poboljšivače
  • prirodna kisela tijesta, specijalno fermentirana pomoću kvasaca i bakterija za bolju aromu i kvalitetu gotovih proizvoda

 

Podaci o tvrtki:

Naziv i skraćeni naziv tvrtke:  DATA - BAK društo s ograničenom odgovornošću za proizvdonju, trgovinu, uvoz-izvoz i zastupanje ; Data-Bak d.o.o.

Sjedište tvrtke: Putine 44, Zdenci Brdovečki, 10291 Prigorje Brdovečko, Hrvatska

OIB: 08568221984

Sud kod kojeg je tvrtka upisana u Sudski registar: Trgovački sud u Zagrebu

Broj pod kojim je tvrtka upisana u Sudski registar: 080055478

Naziv i sjedište financijskih institucija u kojima tvrtka ima otvorene račune zajedno s brojevima računa:

Raiffeisen bank IBAN: HR5124840081103257158,  Zagrebačka banka IBAN: HR4123600001101348011

Prezimena i najmanje jedno ime člana Uprave društva: Antun Kolarić

Iznos temeljnog kapitala: 167.100,00 kn, uplaćen u cijelosti

Stukturni fondovi
OP Konkurentnost i kohezija
Europska unija

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europski fond za regionalni razvoj. Sadržaj publikacije/emitiranog materijala isključiva je odgovornost društva Data-Bak d.o.o.