Pekarski koncentrati

Pekarski koncentrati

Mješavine posebno odabranih sirovina koje zbog specifične tehnološke obrade poboljšavaju izgled, okus i aromatičnost krajnjeg proizvoda.

Sve koncentrat smjese su razvijene termičkom obradom žitarica, postupkom ekstruzije pod specifičnim vrlo strogim uvjetima, bez dodataka i na potpuno prirodan način. Koriste se za izradu visokovrijednih pekarskih proizvoda kvalitetnih organoleptičkih svojstava (okus i miris). Krajnji proizvod odlikuje se specifičnom aromom, hrskavom korom, produženom svježinom te visokom nutritivnom vrijedndosti.

DB DOMAĆI MIJEŠANI KONCENTRAT

DB DOMAĆI MIJEŠANI KONCENTRAT

Koncentrat za izradu kruha sa termički obrađenim ječmom i kukuruzom, karakteristike kao bijeli kruh ali sa produženom svježinom i posebnom aromom. Koncentrat je inovacija za proizvodnju domaćeg kruha ekstremne svježine i trajnosti, bez DODANIH ENZIMA I E-BROJEVA.

INTEGRAL

INTEGRAL

Koncentrat za proizvodnju miješanog kruha sa više vrsta žitarica. Različita brašna i žitarice prerađene su na čisti prirodan način-ekstruzijom (termička obrada koja omogućava zadržavanje svih vrijednih sastojaka u žitarici). Integral sadrži ekstrudirano cijelo zrno raži, kukuruza, ječma zobi i pšenice.

INTEGRAL-CORN

INTEGRAL-CORN

NOVI INTEGRALNI KUKURUZNI DODATAK za izradu miješanog kukuruznog kruha i peciva od cijelog zrna kukuruza (klica, posije i endosperm). Zrno je obrađeno tehnološkim procesom koji osigurava stabilan i bogat proizvod sa svim sastojcima koji su prisutni u cijelom zrnu kukuruza.

KONCENTRAT SA DIJETLANIM VLAKNIMA

KONCENTRAT SA DIJETLANIM VLAKNIMA

Koncentrat za izradu posebne vrste kruha i peciva, s preko 7% dijetalnih vlakana (kruh - “Izvor dijetalnih vlakana”). Dio dodanih posija obrađen je specifičnom fizkalnom tehnologijom za postizanje više kvalitete i topivosti vlakana što se očituje u topivosti i svježini proizvoda. Iz tog razloga koncentrat predstavlja funkcionalni dodatak koji se dodaje direktno u brašno bez prethodnog namakanja.

KUKURUZNI KONCENTRAT 30

KUKURUZNI KONCENTRAT 30

Koncentrat za proizvodnju kukuruzno-miješanog kruha. Sadrži najkvalitetniji kukuruzni griz obrađen postupkom “kuhanja i pečenja”. Pripada grupi nove generacije miješanih pekarskih proizvoda.

KUKURUZNA CIABATTA KONCENTRAT

KUKURUZNA CIABATTA KONCENTRAT

Koncentrat za proizvodnju svih kukuruznih ciabatta, baquetta, francuza, peciva i kruha. Dobivaju se proizvodi sa otvorenom nejednolikom strukturom, hrskavom korom i aromatskim okusom.

KUKURUZNI KONCENTRAT Z

KUKURUZNI KONCENTRAT Z

Koncentrat za proizvodnju zobeno-kukuruznog kruha. Mješavina kukuruzne krupice obrađene ekstruzijom s dodatkom zobene prekrupe i zobenih pahuljica.

KUKURUZNO-ZRNATI KONCENTRAT

KUKURUZNO-ZRNATI KONCENTRAT

Koncentrat za proizvodnju miješanog kukuruznog kruha obogaćenog suncokretom i sojom. Dobivaju se proizvodi punijeg okusa, hrskave kore i zrnate strukture. Koncentrat je dio obitelji ostalih koncentrata od kukuruza te osigurava novi pristup svim kupcima.

LOVAČKI KONCENTRAT

LOVAČKI KONCENTRAT

Koncentrat za izradu kruha i peciva s raži, suncokretom i sojom. Pekarski proizvodi su hrskave kore, lijepe rupičaste sredine sa posebnom aromom i dugom trajnošću proizvoda.

Stukturni fondovi
OP Konkurentnost i kohezija
Europska unija

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europski fond za regionalni razvoj. Sadržaj publikacije/emitiranog materijala isključiva je odgovornost društva Data-Bak d.o.o.