Pekarski poboljšivači

Mješavine prehrambenih aditiva i drugih sastojaka koje pridonose poboljšanju kvalitete gotovih proizvoda, povećanju volumena, produženju trajnosti proizvoda.

Pekarski poboljšivači dolaze u praškastom obliku te se dodaju tijekom pripreme zamjesa. Njihovom uporabom se također nastoji održavati uravnotežena proizvodnja obzirom na ulazne sirovine čija kvaliteta često varira (najčešće se radi o kvaliteti brašna).

Sve komponente u takvoj vrsti proizvoda moraju biti u određenim omjerima kako bi se ostvario zadani efekt. Poboljšivači počinju djelovati u zamjesa pa sve do završetka pečenja.

Primjenom se dobivaju kupcima privlačniji proizvodi a pekarama se omogućava sigurni rad s tijestom.

GLUTEMIKS

GLUTEMIKS

Poboljišivač za proizvodnju miješanog kukuruznog kruha iz kukuruznih ekstrudata ili parenog kukuruznog brašna. Osigurava dobar volumen i stabilan proces proizvodnje.

ROGOBAK PLUS

ROGOBAK PLUS

Dodatak za proizvodnju SVIH MIJEŠANIH RAŽENIH PROIZVODA.

ROLLBAK

ROLLBAK

Poboljišivač za proizvodnju svih vrsta kruha i peciva, osigurava dobru stabilnost procesa proizvodnje i daje proizvod dobre svježine.

ROLLBAK MAXIDAL

ROLLBAK MAXIDAL

Poboljšivač za proizvodnju svih vrsta kruha i peciva. Ekonomičan poboljšivač koji će osigurati dobar finalni pekarski proizvod. Baziran je na novoj enzimatskoj tehnologiji i suhom kiselom tijestu.

VIGOBAK

VIGOBAK

Poboljšivač za proizvodnju svih vrsta kruha i peciva. Visoke kvalitete, osigurava veliku stabilnost procesa, veći volumen proizvoda uz dugu svježinu.

VIGOFROST

VIGOFROST

Poboljšivač za dizana smrznuta tijesta i za polu-pečene smrznute pekarske proizvode. Osigurava da proizvodi nakon odmrzavanja i završnog pečenja nemaju pojavu ljuštenja kore, imaju dugu svježinu i jednoliku sredinu proizvoda.

DODATAK ZA BUREK I LISNATA TIJESTA

DODATAK ZA BUREK I LISNATA TIJESTA

Dodatak za izradu bureka i lisnatih tijesta.

SOFTIBAK

SOFTIBAK

Poboljšivač za produženje svježine nezapakiranih i zapakiranih proizvoda. Dozacija se prilagođava ovisno o željenom roku trajanja proizvoda.

Stukturni fondovi
OP Konkurentnost i kohezija
Europska unija

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europski fond za regionalni razvoj. Sadržaj publikacije/emitiranog materijala isključiva je odgovornost društva Data-Bak d.o.o.